biztosítás

Én az alábbi biztosításokat találtam:

CareMed:
https://www.caremed-travelinsurance.com/
Olcsó biztosítás, magas összeghatárig biztosít.
CareMed Budapesten itt köthető meg:
https://statravel.hu/biztositas/caremed

ÖeAV: https://www.alpenverein.at/portal/mitgliedwerden/mw.php?
FIGYELEM!
Az ÖeAV alap biztosítása nem használható fel 6000m-nél magasabb hegyre irányuló expedíciókhoz!
Expedíciókhoz fel kell venni az ÖeAV-vel a kapcsolatot és árajánlatot kell kérni a biztosítás díjáról. Hátránya, hogy ezeket az expedíciókat elég drágán biztosítják.


InReach SOS GEOS:  https://support.garmin.com/en-MY/?faq=BBoNg2Trjn8pvkesOs2IKA
“A GEOS Search & Rescue Benefit Program, akár 100 000 USD kutatási és mentési erőforrásokat biztosít. Ez a speciális program megóvhatja Önt a jelentős kiadástól. A juttatás akár 100 000 US$-hoz is hozzáférést biztosít egy év alatt, egyetlen incidens korlátja 50 000 USD. (Nem átruházható. Csak az InReach előfizetőjét biztosítja)
A GEOS Worldwide Medical Evacuation legfeljebb 1 millió USD-t biztosít a sürgősségi egészségügyi evakuálás költségeinek fedezésére, hogy egészségügyileg felszerelt és személyzettel ellátott repülőgépen szállítsák el Önt a világ bármely pontjáról a legközelebbi egészségügyi intézménybe, majd az otthonához közeli kórházba. A szolgáltatás akkor érhető el, ha 99 mérföldre vagy távolabb tartózkodik otthonától. (Nem átruházható. Csak az InReach előfizetőjét biztosítja)

Kirgizisztánban a helyi szervezőcégek (pl. AkSai travel) tudnak intézni helyi biztosítást egész jó áron. Erről érdeklődj a helyi irodánál.

JÓ HA TUDOD: Pakisztánban a helikopteres mentést a honvédség végzi, a díja 70.000,-USD!!! (Ezt szinte egyik biztosító sem fedezi)

Ha van tudomásod egyéb biztosítási lehetőségekről, kérlek értesíts róla a “Kapcsolat” menüpont alatt látható e-mail címen. Köszönöm